Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Over Start2Bike
Wij helpen jou verder op weg!

Ben je pas geleden gestart met racefietsen of mountainbiken? Dan zit je waarschijnlijk vol vragen en heb je wellicht geen idee hoe je het best kunt schakelen of hoe je die ene heuvel overwint. Geen paniek, wij helpen je op weg! Op deze website vind je informatie over trainingen, tips & tricks en een overzicht van wielerverenigingen.

 

Trainingen

Ben je pas geleden gestart met racefietsen of mountainbiken? Dan zijn onze Start2Bike trainingen iets voor jou. Drie keer per jaar start op ruim 80 locaties in Nederland een nieuwe serie Start2Bike trainingen. In 4 weken leer je de basisvaardigheden van het mountainbiken of racefietsen. Heb je moeite met balans, bochten, steile afdalingen of obstakels? Schrijf je dan snel in! Fiets je al langer? Geen probleem! Kijk op de NTFU-site voor een leuke vereniging bij jou in de buurt of een overzicht van interessante trainingen en clinics. 

 

Verenigingen

Op deze site vind je een overzicht van NTFU-verenigingen waar je als startende wielersporter eenvoudig in kunt stromen. Fiets 4 weken lang gratis en vrijblijvend mee en beslis of de vereniging bij je past. 

 

Tips & Tricks

Als startende racefietser of mountainbiker zit je waarschijnlijk vol met vragen. Waar let ik op als ik een fiets koop? Waar moet mijn helm aan voldoen? Hoe voorkom ik blessures? Wat neem ik mee tijdens het fietsen? Antwoorden op deze en andere vragen vind je op onze site. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@start2bike.nl en wij zoeken het voor je uit.

 

Start2Bike is er voor alle startende wielersporters die op een recreatieve manier willen fietsen, van jong tot oud, op de racefiets of mountainbike. Start2Bike is onderdeel van wielersportbond NTFU.

Tochten

Wist je dat de NTFU-verenigingen en -stichtingen ruim 2.500 toertochten per jaar organiseren? Kijk op de kalender voor een leuke tocht bij jou in de buurt. Wist je dat je als lid korting krijgt op NTFU-toertochten?

Contact  |  FAQ  |  Over ons inloggen beheerders