Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Start met sportief fietsen
Leer in 4 weken de basisvaardigheden
Klaar voor de start?!
Klaar voor de start?!
vrijdag 22 september 2017

Nog maar twee weken en dan begint de Start2Bike najaarseditie. Veel mountainbikers hebben zich al aangemeld om ergens in het mooie Nederland de basistechnieken van het mountainbiken aan te leren. Maar als je nog nooit hebt gemountainbiked is het toch wel handig om te weten hoe je jezelf het beste kan voorbereiden op de trainingen.

Lees meer >>
Mis het niet!
Mis het niet!
woensdag 13 september 2017

Op 7 en 8 oktober is de officiële aftrap van de Start2Bike mountainbike editie. Met 50 locaties verspreid door heel Nederland gaan we 4 leerzame maar vooral gezellige trainingen tegemoet. De inschrijvingen zijn al weer een tijdje geopend en we hebben al veel inschrijvingen mogen ontvangen. Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan snel in bij een locatie bij jou in de buurt.  

Lees meer >>
Hoe vaak mountainbike jij?
Hoe vaak mountainbike jij?
vrijdag 1 september 2017

Bewegen is belangrijk en hoe meer je beweegt hoe beter. We zitten te veel en bewegen te weinig. Meer fietsen dus! Je kan de richtlijnen simpelweg halen even op je mountainbike te springen en een rondje door de bossen te rijden. Maar voor sommige is dat moeilijker dan verwacht. Want waar begin je?

 

Lees meer >>
De inschrijvingen zijn geopend!
De inschrijvingen zijn geopend!
donderdag 17 augustus 2017

De inschrijvingen zijn geopend. Samen met bijna 40 locaties door heel Nederland gaan we op 7 en 8 oktober weer van start met de Start2Bike Mountainbike editie. Het beloven super gezellige trainingen te worden en jij kan er bij zijn. Hoe?! Druk op de onderstaande knop om je direct in te schrijven.

 

Lees meer >>

   

Powered by...

Over Start2Bike

Start2Bike is onderdeel van de NTFU. Deze website biedt een platform voor de startende wielersporter die informatie zoekt over racefietsen of mountainbiken.

 

Startlocatie worden?

Informeer naar de voorwaarden of schrijf je direct in!

 

Contact  |  FAQ  |  Over ons inloggen beheerders