Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Start met sportief fietsen
Leer in 4 weken de basisvaardigheden
Op zoek naar nieuwe leden? Schrijf je nu in en wordt Start2Bike locatie!
Op zoek naar nieuwe leden? Schrijf je nu in en wordt Start2Bike locatie!
donderdag 18 januari 2018

In het eerste weekend van april is het weer zo ver! We beginnen met de nieuwe cursussen van Start2Bike. Bij verschillende startlocaties in heel Nederland worden beginnende mountainbikers en wielrenners geholpen met het aanleren van de basistechnieken.

Lees meer >>
De ervaring van Wendy
De ervaring van Wendy
donderdag 16 november 2017

Een jaar geleden kocht ik een mountainbike, de racefiets kreeg even rust want het was tijd voor iets anders. Ik kwam er meteen achter dat fietsen over smalle bospaden en heuvels op en af rijden heel anders is dan over het asfalt op de racefiets. Daarom heb ik samen met Aukje deelgenomen aan Start2Bike.

Lees de ervaring van Wendy tijdens de trainingen.

Lees meer >>
De voorinschrijving is geopend
De voorinschrijving is geopend
dinsdag 17 oktober 2017

De Start2Bike Najaarseditie is nog niet voorbij en we zijn ons al weer voor aan het bereiden op het voorjaar. Medio maart 2018 vind namelijk een nieuwe editie van Start2Bike plaats die in het teken staat van wielrennen en mountainbiken. 

 

Lees meer >>
Wat eet jij op een trainingsdag?
Wat eet jij op een trainingsdag?
dinsdag 10 oktober 2017

De Start2Bike trainingen zijn begonnen. De trainingen duren ongeveer drie uur, dat is een behoorlijk lange training. Wanneer je van te voren niet goed gegeten hebt, kan het zo maar zijn dat je de training niet vol houd. Doe jij mee aan Start2Bike deze maand? Wij geven je een kort advies zodat je de training goed kan volhouden op basis van je eetpatroon.

 

Lees meer >>

   

Powered by...

Over Start2Bike

Start2Bike is onderdeel van de NTFU. Deze website biedt een platform voor de startende wielersporter die informatie zoekt over racefietsen of mountainbiken.

 

Startlocatie worden?

Informeer naar de voorwaarden of schrijf je direct in!

 

Contact  |  FAQ  |  Over ons inloggen beheerders