Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Tips & Tricks

Waar vind ik leuke routes?

maandag 22 december 2014

Het werkt motiverend om af en toe een andere route te fietsen. Het gebruikelijke rondje door de plaatselijke bossen of nabijgelegen dorpen gaat op ten duurt ook vervelen. Lees hier waar je leuke routes vindt.

 

3.000 Toertochten

Wist je dat NTFU-verenigingen en -stichtingen elk jaar zo'n 3.000 toertochten organiseren? Een toertocht is geen wedstrijd. Je kunt op je eigen niveau en snelheid een tocht over verschillende afstanden fietsen. Een toertocht is uitgezet met pijlen of linten. Je hoeft dus niet te verdwalen. Daarnaast word je goed verzorgd! Er zijn mogelijkheden om je om te kleden, je fiets veilig te stallen en er zijn pauzeplaatsen waar je weer op kunt laden en een hapje kunt eten. 

 

Er zijn zowel toertochten voor mountainbikers als voor racefietsers. Een toertocht kost gemiddeld tussen 3 en 10 euro. Als NTFU-lid krijg je bovendien korting op deelname. 

 

Verenigingen

Nieuwe routes in je eigen regio ontdekken? Fiets mee met een vereniging! Een vereniging kent de leukste en meest uitdagende routes in de regio. Bij NTFU-verenigingen kun je 4 weken gratis en vrijblijvend meefietsen zodat je kennis kunt maken met de club en haar leden. 

 

Mountainbikeroutes

Wist je dat er in Nederland meer dan 150 vaste mountainbikeroutes zijn? Op MTBroutes.nl vind je een overzicht van alle routes met informatie over de omgeving, aard van de route en reviews van gebruikers. << Terug naar nieuwsberichten  


Waar ben je naar op zoek?

Wij helpen je graag op weg! Filter de tips op de categorieën kleding, materiaal, medische zaken, training en voeding en vind het antwoord op jouw vraag. 

 

Mis je een tip? Stuur dan een mail naar info@start2bike.nl en wij zoeken het voor je uit!

Video's

Wielrennen

 

Mountainbiken

 

Onderhoud en materiaal

Contact  |  FAQ  |  Over ons inloggen beheerders