Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Trainingen
Over Start2Bike

Ben je pas geleden gestart met wielrennen of mountainbiken? Hartstikke leuk maar in het begin best lastig. Heb je moeite met balans, bochten, steile afdalingen of obstakels? Dan zijn onze Start2Bike trainingen iets voor jou! Onder leiding van een ervaren trainer leer je in 4 trainingen de technieken van het mountainbiken of wielrennen zodat jij met meer plezier op pad kunt. Wil je op je eigen niveau kennis maken met deze leuke sport, routes ontdekken en nieuwe fietsvriendschappen opdoen? Schrijf je dan snel in!

 

 

Voorinschrijven voor de volgende editie

Ben je pas geleden gestart met mountainbiken of wielrennen? Dan zijn onze Start2Bike trainingen iets voor jou! De inschrijving voor Start2Bike is op de meeste locaties gesloten. Op de landkaart vind je locaties waar je binnenkort kunt starten.

 

De eerstvolgende serie mountainbiketrainingen start medio oktober. De racefietstrainingen staan medio maart 2018 weer op het programma. Via dit formulier kun je echter al voorinschrijven. Je krijgt dan bij de opening van de inschrijving bericht en de kans om je plekje veilig te stellen. Voorinschrijven kost niets en je zit nergens aan vast.

 


 
Zoek een startlocatie
 Filteren op:  
 Zoek op naam of plaats:  

Powered by...

 

 

 

 

Let op afwijkende startdata. Deze staan vermeld in de startlocatie details.

Hoe schrijf ik me in?
Klik hieronder op de kaart op het rode of blauwe icoonje om in te zoomen op Start2Bike locaties in die regio.
     Klik op een rood, blauw of gemengd icoontje om de contactgegevens van de locatie te zien en direct in te schrijven.

 

Legenda
Racefiets (Race)
Mountainbike (MTB)
Racefiets en mountainbike
Contact  |  FAQ  |  Over ons inloggen beheerders